Понеделник, 27 May 2019 17:53
Оценете статията
(0 оценки)

6 двубоя предстоят в първият ден от седмицата в АМФЛ Варна Ново

В Лига 1 , АМФК Лудата Банда ще срещне МФК Черешките от 20:00 на терен 1 . Бандата все още има теоритични шансове за титлата , но дори да не стигне до нея , те нямат право на отпускане , тъй като второто място също не е в кърпа вързано . Там дебне отбора на Атлетик (Провадия) , който в момента се е настанил на него и дори е с 4 точки преднина . МФК Черешките пък най-вероятно ще трябва след края на сезона , да играят бараж за оставане в същата група .
В Лига 2 , Новаците излиза срещу iGaming , The Crew играе с ФК Кавалер в 22:00 , а Devils ще се противопостави на Феникс (Варна) също от 22:00 .
Новаците записаха поражение в последния си двбуой и сега ще опитат да се поправят , срещу един отбор , който са срещали многократно през годините в АМФЛ Варна – iGaming . Геймърите пък също допуснаха няколко поредни неуспеха и шансовете им за третото място намаляха значително . Въпреки всичко , те имат такива и ще се борят до последно , за да вземат първите си медали в турнира .
The Crew има нова трудна задача , след като през изминалата седмица трябваше да играе срещу втория в таблицата – Дебелият Балет , сега белите ще трябва да срещнат лидера в групата – ФК Кавалер . Кавалерите са се устремили сериозно към първата си титла , още в дебютния си сезон . Титла която ще им позволи и да играят догодина в Лига 1 .
Фениксите ще гонят своя 7-ми успех срещу тима на Devils . Червените са на комфортното 5-то място и ако не бяха тези липси на късмет в някои от срещите им , сега можеше съвсем спокойно да се борят дори и за призовата тройка . Дяволите пък се намират на незавидното предпоследно място в групата и успех в днешният мач им е изключително нужен , ако искат да запазят своите шансове за директно оставане в Лига 2 .
В Лига 3 , Red Partners има трудна задача срещу набиращият скорост тим на Пластхим (Аксаково) . Аксаковци не започнаха добре сезона , но през втората му половина успяха да се изкачат от предпоследно място в класирането , до 5-тата позиция , на само 1 точка зад 4-тия в групата – ФК Искра . Червено-черните пък продължават да дишат във вратът на Арарат и се надяват на грешна стъпка от страна на арменците .
В другата среща от Лига 3 , МФК Импакт играе с DevLabs . Имапктите са се закотвили на 3-тата позиция в групата и почти сигурно ще вземат медалите в края на годината , а след това ще имат възможността да се преборят за място в Лига 2 , в бараж за влизане в горната група . DevLabs записа равенство в изминалия кръг и заема 7-мо място с актив от 15 точки . Едно евентуално поражение днес , няма да им утежни ситуацията , така че , програмистите могат да излязат напълно освободени , да покажат своята игра и да грабнат 3-те точки .
 
 
 
 
Последна редакция Понеделник, 27 May 2019 18:55
Обратно горе