Неделя, 09 October 2016 15:30
Оценете статията
(0 оценки)

КЦМ се разправи с шампионите

alt

Отборът на КЦМ 2000 ГРУП надигра шампионите VipDent с 6:1 в отложена среща през седмица. Дали липсата на един от асовете на отбора - Тодор Тимонов или може би добрата форма на отбора от завода е причината за този резултат, само можем да гадаем, но както се казва - на таблото пише.

И двата отбора започнаха добре двубоя, като през първата част срещата беше равностойна. Праматаров откри в '14 и после Адо засече една топка в собствената си врата за 2:0 на полувреме.

Черно-белите се върнаха бързо в мача след почивката и след неразбирателство в отбраната на КЦМ, Чалъков майсторски намали за 2:1 в 29 мин. След това попадение, сините се хвърлиха напред и може да се каже, че имаше един отбор на терена, който в крайна сметка взе мача с 6:1.

В среща от редовния кръг, КЦМ вкара нови 6 голна на свой съперник, но получиха 2 от Селена Ес.
Уефалона и VipDent си размениха по едно полувреме, но черно-белите, макар и на ходом, победиха.
Феноменът Криско, който дълго време се скита по Б и В група, но в крайна сметка се завърна в елита, отнесе Ф.К. Оазис с 8:4. Ясно си личат дисциплината и подготовката, които налага техният мениджър, известен с прякора Даскала - Александър Стоилов.
В останалите срещи от кръга, Дуковете бяха отнесени от Plazma  с 3:11, Лаос и Фитони не успяха да се победят и завършиха 4:4, а Оазис взеха своето от срещата с Мосад и ги победиха с 9:3.

Всички резултати от срещите и пълна статистика - ТУК.

Последна редакция Сряда, 12 October 2016 11:00
Приятно ми е Велков

Последни статии от Приятно ми е Велков

Обратно горе